partner & utställare på Insamlingsforum

Partner och utställare 2019
Det är våra partner och utställare som möjliggör Nordens största konferens om insamling och givande. Under Insamlingsforum 14-15 maj har ni möjlighet att träffa vår partner och alla utställare på plats.

Här hittar ni dem och kan kika lite närmre på vad de kan hjälpa just er organisation med:

Vår partner:

21 Grams – När vi startade bolaget var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som en pålitlig och kostnadseffektiv distributör av fysiska brev. Tillsammans med våra kunder har vi tagit klivet in i den digitala välden samtidigt som vi vi är marknadsledande inom distribution av fysiska brev. Det betyder att vi kan erbjuda smart och enkel kommunikation, oavsett kanal, så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och, inte minst på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.

Accigo Utställare 2019
Accigo – CRM för insamling. Vi gör det enklare än någonsin att samla in pengar, automatisera processerna och hålla koll på statistiken. Framtiden är nu.

Berghs är en världsledande skola inom kommunikation. Vi har utsetts till ”School of the Year” vid sju tillfällen i den internationella tävlingen Future Lions i Cannes. Våra studenter är eftertraktade då de snabbt kan omsätta sin kunskap i handling, och 97% är i jobb inom den disciplin de utbildat sig inom sex månader efter avslutad utbildning. Det är vi stolta över. Tillsammans med FRII erbjuder vi utbildningen Certified Fundraiser. Nästa utbildningsstart är i januari 2020.

 


We have a simple and clear mission: To make the world more generous. And enabling anyone to start a fundraiser is the first step to achieve this goal. We believe that if we can change the way fundraising is perceived, we can help more of the world’s wealth be donated to charities. BetterNow provides white label digital fundraising solutions for charities and have more than 9 years of experience within Peer-to-Peer, event, community and in-memory fundraising. More than 200 charity customers across Europe, trusted partner by some of the large and small charities a like. And we hope we get the opportunity to work with you too..

Brakeley
Brakeley – Brakeley Nordic is a strategic fundraising consultancy that helps not for profit organisations to plan and carry out successful fundraising initiatives.


Checkbiz – Är experter på företags- och konsumentdata. Vi är kundfokuserade, snabbtänkta och påhittiga. Vi vill vara med från start till mål för att hitta den bästa lösningen för er.

Flow - Utställare på Insamlingsforum 2019
Flowy – Vi erbjuder servicetjänster för prenumerations-, insamlings- och medlemshantering. Flowy erbjuder sina kunder att helhetskoncept där insamlings- och medlemssystemet är det centrala navet. Genom den egenutvecklade CRM-lösningen och Flowys övriga tillvalstjänster kan du som kund helt fokusera på din egen organisation och dess utveckling.


Fundraising Byrån – Vi är en insamlingsbyrå som arbetar på uppdrag av organisationer med 90-konto. Vårt fokus är givarvård, kvalité och effektivitet. Vi gör skillnad!

Donor4Life

Våra kunder vill förändra världen. Vi hjälper dem att lyckas. Donor4Life hjälper till med strategiskt verksamhetsstöd, systemstöd för mer kundnytta och outsourcing tjänster. Vi är återförsäljare av KomMed Cloud i Norden.


Grant Thornton – En revisionsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, rådgivning, ekonomiservice och skatt.

iraiser - utställare på Insamlingsforum 2019
iRaiser – Digital fundraising platform for non-profitorganisations. Our vision: Data driven technology could significantly contribute to change our world and help nonprofits in a positive and secure way.


MindWise – Vi erbjuder marknadsföring och kommunikationskampanjer för välgörenhetsorganisationer och har över 25 års erfarenhet. I dag jobbar vi i Holland, Sverige, Tyskland, Frankrike och Belgium.

Bonigi
NGO-PRO/ Bonigi – Vi drivs av en tydlig i idé: Att hjälpa de som hjälper. Vår affärsidé är att utveckla och förvalta webbaserade lösningar och tjänster åt organisationer vars målsättning är att skapa nytta och mervärde för individer, samhället och världen.

Nordea s logga
Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker. Nordea är också banken som tillhandahåller alla 90-konton och stöttar givandet genom att efterskänka vissa transaktionsavgifter. Nordea 90-konto firar 75-år.

Parajett Svensk logotype-JPG

Parajett – Effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Du får en enda kontakt och leverantör med kombinationen av de bästa postala och digitala tjänsterna som går att erbjuda – både nu och för framtiden.

Pennybridge - Utställare Insamlingsforum 2019
Pennybridge har sedan 2012 jobbat med insamling och förmedling av gåvor och är idag störst i Sverige när det gäller antalet anslutna ändamål (både välgörenhet och föreningar). Vi arbetar enligt FN: s Global Compact och vårt löpande överskott används för att sänka vår insamlingsavgift. 2015 mottog vi ett pris i USA som en av världens 100 mest innovativa startups. Under åren har vi även uppmärksammats i en rad medier bl.a. Dagens Industri, Tv4 och Sveriges Radio.

 


Prorespektera Kommunikation AB – Är ett företag som är specialiserat på insamlingskampanjer inom den ideella sektorn.

Softronic - Utställare Insamlingsforum 2019
Softronic Charity är en kraftfull helhetslösning för insamlings- och välgörenhetsorganisationer som behöver hantera gåvor, kampanjer och relationer med givare. Genom att Softronic Charity ger en god överblick över verksamheten och en smidig administration, kan kunden fokusera mer på huvuduppgiften – locka nya givare och att utveckla relationen med befintliga givare.


Talk Fundraising – Vi är specialister på fundraising och inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet om hur man rekryterar trogna givare som ger långsiktigt via autogiro. Vi ger er idéer och förslag om hur givarna kan bearbetas för att maximera intäkterna i allt från målgruppsanalyser, budskap, bearbetningsmetoder till uppföljning.

Target Aid
Target Aid – 
Sedan lansering 2017 har Target Aid skapat mängder av nya givare genom att vända på förhållandet organisation – projekt, lanserat en avancerad sökfunktion samt möjliggjort avgiftsfria och transparenta transaktioner direkt till de projekt givaren brinner för.


Åtta.45 tryckeri – Ett tryckeri i Stockholm och andra orter i Sverige.