Katinka Lindholm

 

Föreläsning: Några sanningar om insamling…

Efter över 30 år i branschen har Katinka skapat sig en ganska bra uppfattning om vad man som fundraiser behöver tänka på för att kunna samla in pengar. Katinka menar att det finns några grundläggande sanningar om insamling och givande som vi ofta glömmer bort eller inte vill tro är sanna. Vissa sanningar är självklara medan andra kanske förvånar eller till och med provocerar.

I detta seminarium delar Katinka med sig av sanningarna hon lärt sig genom åren som fundraiser.  Seminariet passar både för personer som arbetat länge med insamling och de som är helt nya.

Om Katinka:
Katinka Lindholm har arbetat med inom non-profit branschen sedan 1990 och har genom åren haft chefspositioner på Greenpeace, ActionAid och Sverige för UNHCR.  Sedan 5 år tillbaka arbetar Katinka som konsult med fokus på att hjälpa svenska och internationella organisationer att öka givandet, skapa långsiktig tillväxt och nå sin fulla potential.  Katinka drivs av en stark passion för hantverket och yrket och menar att fundraising inte bara handlar om intäkter och kanaler – det handlar också om att skapa engagemang hos privatpersoner och företag och på så sätt förändra världen.