Lars Lundström

Lars Lundström

Bakgrund: Lars Lundström brinner för utveckling, äventyr och friluftsliv samt för att få vara med och bidra till ett bättre Sverige. Sedan han var barn har skogen, bergen och havet varit hans arena. För utveckling, avkoppling, social samvaro och spänning. I sina tidigare roller i näringslivet har han arbetat med utveckling, strategi, kommunikation och försäljning. Han har varit strategirådgivare, IT-entreprenör och senast VD för en av nordens största reklambyråer. Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Numera skidledare alpint och under utbildning för att bli fjällledare. Han är styrelseledamot i Svenskt Friluftsliv och Svenska Skidrådet och medlem i WWFs förtroenderåd.

Som Generalsekreterare på Friluftsfrämjandet får han kombinera sina erfarenheter och kunskaper med sin passion för friluftsliv och samhällsnytta, genom att bidra med kommunikationskompetens, strategisk kompetens, målstyrt ledarskap, finansiering och genom att vara en talesperson för det svenska friluftslivet.

Han brinner särskilt för hur vi med civilsamhället och ideell kraft som verktyg kan aktivera fler av våra barn och ungdomar till en aktiv vardag och hur civilsamhällets organisationer kan ta en större roll för att välkomna våra nya svenskar. För att få vara med och bidra till ett bättre Sverige.

Föreläsning: “Friluftsfrämjandet – Vårt bidrag till ett bättre Sverige!”