Mikael Rosén

 

Mikael Rosén föreläser båda dagarna på Insamlingsforum. Ena föreläsningen kommer inrikta sig på effektiv kommunikation medan den andra fokuserar på strategisk kommunikation.

Onsdagens föreläsning: Nå genom bruset med effektiv kommunikation (taktisk inriktning)
Vi tittar igenom några verkliga fall kommunikationsexempel. Från första kontakt i olika utåtriktade kanaler och hur man steg för steg kan hjälpa och leda mottagaren hela vägen till att bli aktiv, delta, kommentera, dela, ge ett bidrag etc. Vanliga fel och vanliga rätt.

Torsdagens föreläsning: Strategisk kommunikation
Utmaningar och  möjligheter i att positionera verksamheten, göra den tydlig för mottagarna, den svåra konsten att välja vad som ska berättas och den svåra konsten att välja bort, att inte kunna berätta allt. Verkliga exempel som utgångspunkt för diskussion och genomgång.

Om Mikael:
Mikael Rosén är skribent, föreläsare, kommunikationsstrateg och VD. Mikael har studerat litteraturvetenskap och Nordiska språk vid Stockholms och Uppsala Universitet. Han är även diplomerad copywriter på Berghs SoC samt diplomerad i Ledarskap vid IFL/Handelshögskolan. Mikael har under de senaste 20  åren varit VD/Byråledare för fem olika kommunikationsbyråer. Förutom att föreläsa är Mikael också lärare och handledare för såväl yrkeshögskoleutbildningar som företagsanpassade utbildningar. Mikael är också författare till läroboken ”Skriva för att övertyga” och medförfattare till inspirationsboken ”Alla kan skriva”.