INSAMLINGSFORUM 15-16 MARS 2023

 

Varmt välkommen till två dagar fyllda av inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte!
Nordens största konferens om insamling och givande går av stapeln den 15 – 16 mars 2023. Denna gång ses vi på Sergel Hub, en ny spännande konferensplats i SEBs gamla bankvalv i centrala Stockholm. Konferensen bjuder på ett fullspäckat program med ett 30-tal svenska och internationella talare som delar med sig av trender, diskuterar aktuella frågor inom innovation och ledarskap och ger såväl strategisk höjd som operativa tips och tricks inom insamling och kommunikation. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier under en festlig middag på onsdagskvällen. I konferenspriset ingår förutom två dagars konferens även lunch båda dagarna samt middag på onsdagskvällen. Boka in datumen och håll utkik efter mer information som kommer inom kort.

Insamlingsforum är Nordens största konferens om givande och engagemang. Närmare 300 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under ett par intensiva dagar för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte samt skapa nya kontakter.

Just nu håller vi på att planera inför Insamlingsforum 2023 och sidan uppdateras därför löpande.

Är du intresserad av att tala på Insamlingsforum? Hör av dig till oss så snart som möjligt för planeringen är redan i full gång. Mejla till Gabrielle, gabrielle@givasverige.se.

För dig som är intresserad av att vara utställare under de två dagarna, kontakta Eva M Torsson, eva@givasverige.se

Boka-tidigt-rabatt med 1000 kronor gäller fram till 25 november – säkra din plats redan idag, anmäl dig här!

 

Sidan uppdateras löpande.