Anmälningssidan är nu stängd. Vill du ändra i din anmälan, sätta upp dig på reservlista eller har frågor? Kontakta Gabrielle, samordnare för utbildning och evenemang på gabrielle@givasverige.se

Varmt välkommen till två dagar fyllda av inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte!

I en värld av ovisshet med en konjunkturnedgång, ny regering i Sverige, ett krig i vårt närområde och många kriser runtom i världen är behovet av kunskap större än någonsin. Låt dig inspireras, få ny kunskap och nätverka under två fullspäckade konferensdagar den 15-16 mars 2023 på Sergel Hub i Stockholm. På Nordens största konferens om insamling och givande får du insikter och verktyg som hjälper dig att navigera i en oviss värld.

Insamlingsforum ger dig senaste nytt när ett 50-tal svenska och internationella talare delar med sig av trender, diskuterar läget i Sverige och världen, tar upp aktuella frågor inom innovation och ledarskap och ger såväl strategisk höjd som operativa tips och tricks inom insamling och kommunikation. Den 15 mars har du som är generalsekreterare också möjlighet att delta på GS-dagen. Dessutom delas Stenbeckspriset ut i fem kategorier under en festlig middag på onsdagskvällen. I konferenspriset ingår, förutom två-dagars konferens, lunch och fika båda dagarna samt middag på onsdagskvällen (logi betalas av deltagarna själva).

Närmare 400 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under ett par intensiva dagar för inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte.

Varmt välkommen!