Varmt välkommen till två dagar fyllda av inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte!

I en värld av ovisshet med en konjunkturnedgång runt hörnet, ny regering i Sverige, ett krig i vårt närområde och många kriser runtom i världen är behovet av kunskap större än någonsin.

Insamlingsforum ger dig senaste nytt när ett 30-tal svenska och internationella talare delar med sig av trender, diskuterar läget i Sverige och världen, tar upp aktuella frågor inom innovation och ledarskap och ger såväl strategisk höjd som operativa tips och tricks inom insamling och kommunikation. Den 15 mars har du som är generalsekreterare som vanligt möjlighet att delta på GS-dagen.

Låt dig inspireras, få ny kunskap och erfarenhetsutbyte under två fullspäckade konferensdagar den 15-16 mars 2023 på Sergel Hub i Stockholm. På Nordens största konferens om insamling och givande får du insikter och verktyg som hjälper dig att navigera i en oviss värld.

Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier under en festlig middag på onsdagskvällen. I konferenspriset ingår, förutom två-dagars konferens, även lunch båda dagarna samt middag på onsdagskvällen (logi betalas av deltagarna själva).

Närmare 300 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under ett par intensiva dagar för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte samt skapa nya kontakter.

Jakob Forssmed, Socialminister, inleder Insamlingsforum 2023.

Niklas Laninge, VD och psykolog på Nordic Behaviour Group AB och specialiserad inom beteendeförändring, nudging och beteendedesign, håller Insamlingsforums första föreläsning på det intressanta temat ”Varför gör inte människor som vi vill? Öka engagemanget och givandet med beteendeinsikter”.

Åsa Wikforss, professor i teoretiskt filosofi och ledamot av Svenska Akademien och Kungliga Vetenskapsakademien, avslutar den första dagen med att reflektera kring  den högaktuella frågan om demokratin i post-sanningens tid.

Är du intresserad av att tala på Insamlingsforum? Hör av dig till oss så snart som möjligt för planeringen är redan i full gång. Mejla till Gabrielle, gabrielle@givasverige.se.

För dig som är intresserad av att vara utställare under de två dagarna, kontakta Eva M Torsson, eva@givasverige.se

 

 

Sidan uppdateras löpande.