Partner och utställare 2020

Det är våra partner och utställare som möjliggör Nordens största konferens om insamling och givande. Under Insamlingsforum har ni möjlighet att träffa vår partner och alla utställare på plats.

 

Partner

 

Varje dag hjälper 21 Grams hjälporganisationer att samla in pengar till sitt viktiga arbete. Hos oss finns inte bara kostnadsbesparande teknik och nya kanaler utan också goda insikter om hur du bäst kommunicerar med dina givare.

Att nå ut med information i rätt tid där mottagaren får vara med och påverka kanalvalet, ökar dina möjligheter till en hög konvertering. Men minst lika viktigt är att behålla kontrollen över bidragen. Därför erbjuder 21 Grams en kombination av erfarenhet, kompetens, kanaler och tjänster där vi hittar den bästa lösningen.

Vi berättar gärna mer om våra lösningar inom porto, 6% moms, och hur en integrering av Swish ger samma kontroll som en inbetalning med OCR-referens.

 

UTSTÄLLARE

 

 

 

 

Accigo – CRM för insamling. Vi gör det enklare än någonsin att samla in pengar, automatisera processerna och hålla koll på statistiken. Framtiden är nu.

 

 

BetterNow – We have a simple and clear mission: To make the world more generous. And enabling anyone to start a fundraiser is the first step to achieve this goal. We believe that if we can change the way fundraising is perceived, we can help more of the world’s wealth be donated to charities. BetterNow provides white label digital fundraising solutions for charities and have more than 9 years of experience within Peer-to-Peer, event, community and in-memory fundraising. More than 200 charity customers across Europe, trusted partner by some of the large and small charities a like. And we hope we get the opportunity to work with you too..

 

 

 

Checkbiz – Data på ditt sätt! Data finns det gott om här i världen, men vilken information är relevant för just dig? Hur skall du bäst och smidigast nyttja den information som finns att tillgå för att skapa maximal effekt? Vi bidrar med kunskap, data, innovation och framför allt ett aktivt långsiktigt partnerskap för att skräddarsy en lösning för dig. Vi ser ingen fråga som omöjlig utan som en utmaning. Vi har korta beslutsvägar och dedikerade kontaktpersoner.

 

Donor4Life

 

 

Våra kunder vill förändra världen. Vi hjälper dem att lyckas. Donor4Life hjälper till med strategiskt verksamhetsstöd, systemstöd för mer kundnytta och outsourcing tjänster. Vi är återförsäljare av KomMed Cloud i Norden.

 

 

 

 

Flowy – Vi erbjuder servicetjänster för prenumerations-, insamlings- och medlemshantering. Flowy erbjuder sina kunder att helhetskoncept där insamlings- och medlemssystemet är det centrala navet. Genom den egenutvecklade CRM-lösningen och Flowys övriga tillvalstjänster kan du som kund helt fokusera på din egen organisation och dess utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We are a fullservice international fundraising agency. We combine data and creation to campaigns with impact. To make the world a happier place. We work with more than 70 fundraising specialist across the Netherlands, Germany, France, Sweden, Norway and Belgium. Benefit from more than 25 years of experience in powerfully effective fundraising programs!

Nordea s logga

 

 

 

 

 

 

 

Pennybridge har sedan 2012 bedrivit insamling och förmedling av gåvor och är idag störst i Sverige när det gäller antalet anslutna ändamål. Tjänsten uppfyller Finansinspektionens krav och regler när det gäller betaltjänster och penningöverföring. Vi arbetar enligt FN: s Global Compact och vårt löpande överskott används för att sänka vår insamlingsavgift. Vi har även mottagit ett internationellt pris som en av världens 100 mest innovativa startups. Under åren har vi även uppmärksammats i en rad medier bl.a. Dagens Industri, Tv4 och Sveriges Radio.

 

Softronic - Utställare Insamlingsforum 2019

 

 

Softronic Charity är en kraftfull helhetslösning för insamlings- och välgörenhetsorganisationer som behöver hantera gåvor, kampanjer och relationer med givare. Genom att Softronic Charity ger en god överblick över verksamheten och en smidig administration, kan kunden fokusera mer på huvuduppgiften – locka nya givare och att utveckla relationen med befintliga givare.

 

 

 

Under 200 år har vi på Swedbank gjort det möjligt för människor, företag och samhällen att växa. Det hade vi inte kunnat uppnå utan att samtidigt se till att de människor, företag och samhällen vi samarbetar med kan känna sig trygga i varje steg.

 

 

 

 

Winorg är ett norskt teknikföretag som uteslutande fokuserar på att hjälpa organisationer att lyckas. Winorg utvecklar och levererar kompletta givar- och medlemslösningar för nordiska organisationer. Företaget ägs av anställda med ett brinnande engagemang för organisationer och ett långt arbetsliv från organisationslivet. Centralt i Winorg-lösningar är bra betalningslösningar, effektiv kommunikation med medlemmar och givare och skapar engagemang och entusiasm hos medlemmar, anställda och volontärer.

 

 

 

ÅTTA.45 Tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika grafiska företag. Vi har idag produktion på 5 orter och försäljningskontor på 9 orter runt om i landet. Totalt är vi ca 220 medarbetare och omsätter ca 350 miljoner. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag. Vi är specialister på tidskrifter, pos-material, förpackningar, kataloger och DM/DR. Våra kunder som får något som vi kallar för TRYCKEKONOMI.

.