Stjärnskottet Albert fortsätter med förnyad energi

Albert Hellström, "Årets Stjärnskott" 2018, på besök hos Operation Smile. Foto: Susanne Isberg Albert Hellström, ”Årets Stjärnskott” 2018, på besök hos Operation Smile. Foto: Susanne Isberg

Tolvårige Albert Hellström från Vadstena vann i våras juryns specialpris ”Årets Stjärnskott” i tävlingen ”Årets Insamlare”.
Han lyckades på kort tid, genom sin insamling via Operation Smile, att hjälpa tio barn med läpp-käk-gomspalt att få en operation.

Efter att han vann priset fick Albert förnya energi att fortsätta sin insamling och nu har ha fått in drygt 43 000 kronor, som går direkt till Operation Smiles arbete. Och det stoppar inte där – mer ska det bli.
I samband med ”Livsstilsloppet” i Vadstena den 20 september, kommer Albert att hålla ett föredrag och hoppas då att många skall swisha en gåva.

Albert Hellström, "Årets Stjärnskott" 2018, besöker Operation Smiles huvudkontor i Sverige. Foto: Susanne Isberg
Foto: Susanne Isberg

– Alberts engagemang och omtanke är en inspiration för både barn och vuxna och ger hopp om en ständigt bättre värld, sade FRIIs generalsekreterare Charlotte Rydh i motiveringen till att Albert blev ”Årets Stjärnskott”. Och det gäller fortfarande!

Vi önskar Albert stort lycka till med hans fortsatta insamlingsarbete!