ERFA-nätverksträff Testamentesgåvor

Nu är det dags för ny digital träff med ERFA-nätverket för testamentesgåvor. Nätverket är till för alla som jobbar med testamentesgåvor, och har som syfte att utbyta erfarenheter och diskutera aktuella frågor.

På träffen följer vi upp några av de frågor som lyftes på den fysiska träffen i mars och hur vi vill att ERFA-nätverket ska se ut framledes. Vi diskuterar även direktivet om utredning kring arv och testamenten, och Riksrevisionens rapport om Allmänna arvsfonden som släpptes nyligen. Precis som tidigare bollar vi utmaningar i handläggningen och tittar på idéer och lösningar.

Sista anmälningsdag 24 maj.

Om du vill vara med i nätverket men inte har möjlighet att medverka på träffen, vänligen kontakta info@givasverige.se

Syftet med Giva Sveriges ERFA-nätverk är att medarbetare hos våra medlemmar får chans att skapa och delta i egna professionella nätverk för att utbyta erfarenheter och diskutera frågor inom aktuella temaområden. ERFA-nätverken är en del av Giva Sveriges uppdrag som kunskapsarena och ett sätt att möta behovet av professionella nätverk och kunskapsutbyten på ett informellt sätt.  Du som deltagare bidrar i diskussionen och delar med dig av dina professionella erfarenheter. Deltagarna bestämmer själva antalet träffar och vad de vill lyfta fram och prata om vid varje träff.