Öka er synlighet på TikTok inför Giving Tuesday!

Vill du veta hur ni ökar er synlighet på TikTok och hur ni maximerar Giving Tuesday för att nå era mål? Då är detta webbinarium för dig! Tillsammans med TikTok ger vi dig en gedigen genomgång, praktiska tips och inspiration, allt för att ni ska lyckas på TikTok. Dessutom får du ta del av ett exklusivt erbjudande om hur ni ökar er synlighet på appen inför Giving Tuesday. Du får även ta del av färsk data från Giving Tuesday USA som ger insikter om hur ni maximerar Giving Tuesday för att nå era mål, detta vill ni inte missa!

Giving Tuesday  äger i år rum tisdagen den 28 november – direkt efter Black Friday och Cyber Monday.  Giving Tuesday startade just som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. Idag är det en global folkrörelse som sätter de goda gärningarna i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.  Vi uppmanar företag, organisationer och privatpersoner att kraftsamla under och inför Giving Tuesday för att tillsammans uppmärksamma engagemang och givande! 

Vid det här seminariet kommer vi att:

  • Dela global statistik om Giving Tuesday och presentera insikter om givande på Giving Tuesday.
  • Ge en grundlig genomgång av TikToks funktioner.
  • Tips om hur ni ökar er synlighet på TikTok.

Förra året deltog över 220 organisationer och företag i Sverige, och antalet Swishgåvor ökade med hela 504 procent jämfört med en ”vanlig” dag i november. I år siktar vi ännu högre! 

Medverkande:
Emilia Velin Pastén, 
Projektledare Giving Tuesday Sweden
Linnea Jonsson, Content Programming på TikTok.
Mårten Palmefors, Senior analytiker, Giva Sverige
Olivia Ullberg, Content Programming Lead på TikTok.

Zoom-länk skickas ut till anmälda deltagare i god tid innan webbinariet startar.