Insamlingsforum 2022

Varmt välkommen till 1+1 dag fyllda av inspiration, kunskapspåfyllning, erfarenhetsutbyte och fördjupningar!

Den 27 april slår vi upp portarna till Insamlingsforum 2022 – och vi ser så mycket fram emot att äntligen få träffas på riktigt! Konferensen bjuder på ett fullspäckat program med ett 30-tal svenska och internationella talare som delar med sig av trender, diskuterar aktuella frågor inom innovation och ledarskap och ger oss såväl strategisk höjd som operativa tips och tricks inom insamling och kommunikation. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier under en festlig mingelmiddag.

Dagen efter, den 28 april, har du möjlighet att fördjupa dig ytterligare inom fem högaktuella områden eller delta i GS-dagen. Boka in den 27 och 28 april 2022 i din kalender! Du kan redan nu anmäla dig till den 27 april, och håll utkik i kalendariet där vi lägger upp fördjupningsutbildningar löpande.

Läs mer och anmäl dig här

Insamlingsforum är Nordens största konferens om givande och engagemang.  Konferensen arrangeras av Giva Sverige, branschorganisation med uppdrag att förbättra förutsättningarna för privat finansiering genom gåvor, bidrag och samarbeten. Drygt 350 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under en intensiv dag och kväll för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte samt skapa nya kontakter.

*Läs mer om priserna för den 27 och 28 april här.