Insamlingsforum 2023

Varmt välkommen till två dagar fyllda av inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte!

I en värld av ovisshet med en konjunkturnedgång runt hörnet, ny regering i Sverige, ett krig i vårt närområde och många kriser runtom i världen är behovet av kunskap större än någonsin. Låt dig inspireras, få ny kunskap och nätverka under två fullspäckade konferensdagar den 15-16 mars 2023 på Sergel Hub i Stockholm. På Nordens största konferens om insamling och givande får du insikter och verktyg som hjälper dig att navigera i en oviss värld.

Jakob Forssmed, socialminister med ansvar för civilsamhället, inleder Insamlingsforum och följs sedan av ett fullspäckat program med ett 30-tal svenska och internationella talare som delar med sig av trender, diskuterar aktuella frågor inom innovation och ledarskap och ger såväl strategisk höjd som operativa tips och tricks inom insamling och kommunikation. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier under en festlig middag på onsdagskvällen.

I konferenspriset ingår förutom två dagars konferens, lunch och fika båda dagarna samt middag på onsdagskvällen. Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Läs mer här om Insamlingsforum 2023