Alternativa betallösningar idag och imorgon – med 21grams

Välkommen på leverantörsseminarium med 21grams – Alternativa betallösningar idag och imorgon

Hur ser dagens betallösningar ut? Vad innebär den nya nordiska plattformen P27 för betalningsmarknaden och framtidens betalningar?

Redan idag kan kunden skänka pengar på många olika sätt; autogiro, bankgiro, plusgiro, e-faktura, Kivra och Swish – men har historiskt sätt enbart ett alternativ till återkommande betalningar med autogiro. Nu kommer nya lösningar både från bankerna men också från nya spelare. I detta seminarium går Stefan Blomqvist, vd på 21grams, igenom dagens och morgondagens betallösningar och vad som kan komma att hända framöver med de nya direktiven.

 

Giva Sverige erbjuder leverantörer till ideella organisationer att dela med sig av sin kunskap, produkter och tjänster inom ramen för Leverantörsseminarium. Syftet är att organisationer som arbetar med privat finansiering enkelt ska få en överblick över produkter och tjänster på marknaden, fördjupad kunskap och möjlighet att ställa frågor till olika leverantörer. Giva Sverige informerar om och administrerar leverantörsseminarierna och leverantörerna ansvarar för innehållet.