Medlemsfrukost: Kan årsredovisningen locka till givande?

Varmt välkommen till frukostseminarium med Giva Sverige och Niklas Jendeby!

Effektrapport, årsredovisning, medlemskommunikation – det är ofta många dokument som ska produceras. Det lockar inte alltid med merarbete och i värsta fall lockar den färdiga produkten inte heller till läsning.

I det här seminariet diskuterar vi processen kring årlig kommunikation i en ideell förening. Under seminariet inspirerar Niklas till att jobba med arbetsprocess, att ha koll på sina målgrupper samt vikten av en bärande kommunikativ idé som förankras ordentligt i organisationen och som ger möjlighet att kommunicera vilken nytta ni uppnår.

Niklas Jendeby är konsult inom kommunikation och PR samt frilansande redaktör och skribent. Han var fram till i vintras kommunikations- och insamlingsledare på Sjöräddningssällskapet. Niklas brinner för att förklara och göra stora sammanhang begripliga, samt beröra människor med kommunikation. Niklas är ursprungligen journalist och har jobbat i många olika roller inom kommunikation, PR och media samt ideell sektor.

På Giva Sveriges frukostar tar vi alltid upp intressanta och aktuella ämnen och vi engagerar föreläsare från olika håll. Medlemsfrukosten är enbart öppen för medlemmar i Giva Sverige, och är alltid kostnadsfri. 

Varmt välkommen!