Medlemsfrukost med Giva Sverige – Stärk ditt varumärke med Nix-registret!

Välkommen till medlemsfrukost med Giva Sverige den 5 december!

NIX-Telefon är ett utmärkt exempel på hur en branschnorm kan bli ett rättesnöre för alla aktörer på marknaden. Enligt Marknadsföringslagen är en marknadsförare skyldig – med vissa undantag – att kontrollera om en privatpersons telefonnummer finns i NIX-Telefon innan samtal i försäljnings-, marknadsförings- eller insamlingssyfte rings till denne.  Mattias Grundström är chefsjurist på SWEDMA och specialiserad på regler om reklam, marknadsföring och personuppgifter. Under denna medlemsfrukost redogör Mattias för hur man skall tänka och hur man kan stärka sitt varumärke med hjälp av att använda NIX-registret på rätt sätt. Vad bör man vara uppmärksam på och hur kan man som organisation också spara pengar på att ta hjälp från NIX-registret?

Mattias Grundström är chefsjurist på SWEDMA. Mattias är specialiserad på regler om reklam, marknadsföring och personuppgifter. Mattias har lång och gedigen erfarenhet inom området, bland annat från olika branschorganisationer inom Svenskt Näringsliv. Han har även tidigare varit anställd på Konsumententverket och har representerat Sverige i EU-kommissionens expertgrupp om reklamregler

Varmt välkommen!

Webbinariet börjar 08:30, och det går bra att logga in från 08:15. På Giva Sveriges frukostar tar vi alltid upp intressanta och aktuella ämnen och vi engagerar föreläsare från olika håll. Medlemsfrukosten är enbart öppen för medlemmar i Giva Sverige, och är alltid kostnadsfri.