Varmt välkommen att starta månaden med Giva Sveriges webbinarium för medlemmar!

På denna medlemsfrukost får vi träffa Ida Östensson, generalsekreterare på ChildX där Ida kommer att prata om att ”kampanja för förändring” 

Vad krävs för att sticka ut och för att skapa samhällsförändring i era frågor? Ida ger er handfasta tips och levande exempel från kampanjer som hon jobbat med som tillsammans nått ut till över 100 miljoner i mediareach och spridits till över 100 länder.

Ida Östensson är grundare till en rad organisationer och initiativ. Jämlikhetsstiftelsen Make Equal, samtyckesrörelsen FATTA, skateboardorganisationen No Limit Skate och samtalsrörelsen #killmiddag för att nämna några. Ida har vunnit många priser för sitt arbete så som första plats på Näringslivets Superkommunikatör, Årets folkbildare och Årets Bris-pristagare. Ida arbetar idag som generalsekreterare för barnrättsorganisationen ChildX och är ordförande för jämlikhetsstiftelsen Make Equal.

 Webbinariet börjar 09:00, och det går bra att logga in från 08:45. På Giva Sveriges Medlemsmorgon tar vi alltid upp intressanta och aktuella ämnen och vi engagerar föreläsare från olika håll. Medlemsmorgon är enbart öppen för medlemmar i Giva Sverige, och är alltid kostnadsfri.

Varmt välkommen!