Insamlingsansvarig till GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime

Vi på GAPF befinner oss nu i en viktig och spännande fas där vi växer och utvecklas. Vi söker därför dig som vill bli en del av vår organisation och göra skillnad.

Som insamlingsansvarig får du möjlighet att starta upp GAPFs insamlingsarbete från grunden och arbeta med hela processen kring insamling. Du får arbeta brett med att ta fram en strategi kring insamlingen och ingå i partnerskap med både privatpersoner, företag och organisationer. Du kommer huvudsakligen arbeta med att organisera kampanjer och evenemang för att samla in pengar till organisationen. Du planerar och ser över kampanjerna och säkerställer att insamlingarna sker på ett effektivt sätt. Du identifierar och kontaktar potentiella givare samt utvärderar och vidareutvecklar tidigare insamlingsprojekt.

Du kommer vara kontaktperson för och arbeta nära med GAPFs goodwill ambassadörer samt vara ansvarig för att planera utbildningar för ambassadörerna. GAPF har en insamlingsrådgivningsgrupp som du också kommer vara huvudsaklig kontaktperson för. Du kommer också vara ansvarig för att utbilda volontärer gällande insamlingsprocedurer och metoder.

Vidare kommer du föra register över givarinformation och ta fram statistik. Du kommer se till att alla juridiska rapporteringskrav är uppfyllda samt förbereda underlag inför styrelsemöten.

Tjänsten är med fördel på heltid men kan även vara från 50%. Det är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning de första 6 månaderna. GAPF har kollektivavtal hos Fremia och individuell lönesättning.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

Sista ansökningsdag är 1 mars