Utveckla betalningarna för en smidigare insamling

Vilken betalmetod är den bästa för insamling, och finns det värde i att erbjuda flera olika typer av betalmetod, är fler alltid bättre? Efter seminariet kommer du ha full koll på vad som är viktigt att tänka på och vilka förändringar ni kan göra för att underlätta både för er och era medlemmar. Välkommen att lyssna på vad Swedbank Pay har att säga om betalningar för att ta emot gåvor och donationer.

Seminariet riktar sig till all som är intresserade av att få en bättre förståelse för betalningar och hur de fungerar. Seminariet riktar sig särskilt till de som ansvarar för betalningsmetoder vid insamling.

Efter seminariet hoppas vi kunnat ge en bredare förståelse om vad som finns på marknaden och hur det appliceras på bästa sätt, för att förbättra er insamling och göra det enklare för alla de människor som donerar och ger gåvor.

Emil Sundström Edland är Regional Sales Manager på Swedbank Pay. Dagligen arbetar han främst mot områdena Stockholm och Sydost, men tillsammans med sina kollegor hjälper de företag och organisationer oavsett om de har sitt säte i Smygehuk i söder, eller Treriksröset i norr. Tillsammans med företag och organisationer arbetar de med att utveckla och förbättra betalningar för att göra de många transaktionerna betydligt säkrare och smidigare.