Nya medarbetare stärker Giva Sveriges kansli

Johanna Larsson Stenqvist, Rebecka Ravik, Emmy Lindmark

Giva Sverige växer! Förra veckan välkomnade vi två nya medarbetare till kansliet. Rebecka Ravik stärker upp arbetet med verksamhetsstöd och utveckling av medlemsaktiviteter och Johanna Larsson Stenqvist ansluter som projektledare för Giving Tuesday Sweden. Vi är också glada att vår tidigare praktikant Emmy Lindmark arbetar kvar hos oss som projektassistent i arbetet med Almedalen.

Rebecka kommer närmast från Frälsningsarmén där hon arbetade med kompetensförsörjning. I den nya rollen på Giva Sverige kommer Rebecka bland annat att stötta verksamheten med intern kontroll och styrning samt utveckling av befintliga och nya medlemsmötesplatser och utbildningar/event.

Johanna är vice ordförande för RFSL Stockholm och kommer senast från Elevernas riksförbund där hon arbetade som projektledare för projektet Demokratiforum där hon arbetade med att skapa mötesrum för att lyfta frågor om den fysiska och psykosociala arbetsmiljön i skolan. I rollen som projektledare för Giving Tuesday Sweden hoppas Johanna kunna öka kännedom om och skapa ett bredare engagemang hos en yngre målgrupp om givandets dag, Giving Tuesday. Förutom arbetet med Giving Tuesday kommer Johanna bistå inom kommunikations- och påverkansarbetet.

Emmy har studerat mänskliga rättigheter och genusvetenskap och har under våren arbetat med medlemsservice, intressepolitik och kvalitetssäkring på Giva Sverige. Hon kommer framförallt stötta oss i förberedelserna inför och genomförandet av Giva Sveriges medverkan under Almedalsveckan 2024.