Bröstcancerförbundet gör nyckelrekrytering – Lotta Lundvall ansluter som ansvarig för företagssamarbeten och stora gåvor

Lotta Lundvall kommer närmast från Cancerfonden där hon arbetat med företagspartners som Ica och Apoteket Hjärtat. Dessförinnan var Lotta sponsorchef på Vattenfall och gruppchef för idrottsevent på Barncancerfonden. Nu får hon i uppdrag att vidareutveckla Bröstcancerförbundets insamling genom företagssamarbeten och filantropi.

På Bröstcancerförbundet kommer Lotta att vidareutveckla strategier och former för samarbeten med företag och näringsliv. En central del i arbetet blir bröstcancermånaden då Bröstcancerförbundet säljer det rosa originalbandet vars intäkter oavkortat går till forskning och bröstcancer.

Jag är väldigt stolt över uppdraget och brinner för att få fler att bidra till bröstcancerforskning och stöd till drabbade. Med mina tidigare erfarenheter är jag motiverad att tillsammans med företag, kollegor, bröstcancerföreningar och Bröstcancerförbundets 11 500 medlemmar färga Sverige rosa och bekämpa bröstcancer, säger Lotta Lundvall.