Mikael Hellman blir Barnfondens nya insamlings- och marknadschef

Mikael Hellman har erfarenhet av att bygga varumärke och skapa affärsresultat genom prisbelönt kommunikation och vägen dit har alltid formats av lagarbete. Som ny insamlings- och marknadschef på Barnfonden tar Mikael steget in i en ny bransch där han vill lägga stort fokus på den digitala utvecklingen.

Mikael är en kundorienterad och strategisk marknadschef med mångårig erfarenhet från försäkringsbolaget If, där han varit verksam som nordisk marknadschef.

– Jag ser fram emot att bidra till Barnfondens möjlighet att hjälpa ännu fler barn till en bättre framtid. Jag kommer att verka för ett datadrivet och modernt insamlings- och marknadsarbete för att generera tillväxt på effektivast möjliga sätt, säger Mikael.

Som insamlings- och marknadschef kommer Mikael att ansvara för att leda och utveckla arbetet med insamling, kommunikation, marknad, givarservice, driva förändrings- och förbättringsarbete inom organisationen samt utveckla Barnfondens företagssamarbeten.

– Vi är otroligt glada över att vi kan välkomna Mikael in i teamet på Barnfonden. Mikael kommer ingå i ledningsgruppen och med sin breda och stora kompetens från marknad, organisationsutveckling och kommunikation kan vi tillsammans utveckla och bygga Barnfonden vidare, säger generalsekreterare Anna Svärd.