WaterAid stärker upp insamlingsavdelningen med Viggo Ljungqvist och Eliya Lundin

WaterAid stärker upp insamlingsavdelningen med två nya rekryteringar; Viggo Viggo Ljungqvist, enhetschef företagssamarbeten och Eliya Lundin, säljansvarig för strategiska företagssamarbeten.

Ny Enhetschef företagssamarbeten
Den 1 september förstärks WaterAids insamlingsavdelning med som i flera år har arbetat i Hong Kong med affärsutveckling och försäljning. Viggo är en entreprenör och har det senaste året startat upp ett företag på den nordiska marknaden inom luftrening och som precis sålts till investerare. Viggo har bland annat en master inom varumärke och kommunikation och har studerat vid internationella universitet i bland annat Sydkorea, Taiwan, Kina och Danmark. Vi är mycket glada att få välkomna Viggo till WaterAid.

Ny kollega i WaterAids företagsteam
Vi på WaterAid välkomnar Eliya Lundin som Säljansvarig för strategiska företagssamarbeten på Insamlingsavdelningen. Eliya har en gedigen erfarenhet av försäljning inom en mängd olika sektorer. Han är en entreprenör och har sedan 2016 drivit två egna bolag dvs ett onlineföretag inom bygghandel och ett annat företag inom transport. Eliya har studerat på Röda korsets Folkhögskola och valde att efter studierna arbetade som volontär i Filippinerna i 1,5 år.  Vi är mycket glada att Eliya vill använda sina kunskaper och erfarenheter på WaterAid med start den 1 september.