Partner och utställare 2021

Det är våra partner och utställare som möjliggör Nordens största konferens om insamling och givande. Under Insamlingsforum har ni möjlighet att träffa vår partner och alla utställare på plats. Scrolla ner för att se alla utställare!

 

Partner

 

Varje dag hjälper 21grams hjälporganisationer att samla in pengar till sitt viktiga arbete. Hos oss finns inte bara kostnadsbesparande teknik och nya kanaler utan också goda insikter om hur du bäst kommunicerar med dina givare.

Att nå ut med information i rätt tid där mottagaren får vara med och påverka kanalvalet, ökar dina möjligheter till en hög konvertering. Men minst lika viktigt är att behålla kontrollen över bidragen. Därför erbjuder 21grams en kombination av erfarenhet, kompetens, kanaler och tjänster där vi hittar den bästa lösningen.

Vi berättar gärna mer om våra lösningar inom porto, 6% moms, och hur en integrering av Swish ger samma kontroll som en inbetalning med OCR-referens.

Utställare 2021

Accigo

Accigo grundades 2007 för att vi såg ett behov på marknaden. IT-branschen hade en historia av att vara reaktiv med många misslyckade projekt och missnöjda kunder som följd. För oss var det klart, IT-branschen behövde konsulter och beställare som vågade ta ansvar på riktigt. Det handlade om att både kund, leverantör och enskild konsult ville ta ansvar i ett partnerskap tillsammans. Att vinna tillsammans eller förlora tillsammans var vår målbild för hur ett lyckat partnerskap i IT-branschen borde fungera.

Vi är specialister på Microsofts molnplattformar, Dynamics 365, Office 365 och Azure samt kringliggande områden så som analys & insikter (Business Intelligence), integration och arkitektur. Vi hjälper våra kunder med allt från rådgivning till implementation och förvaltning, det vill säga från ax till limpa. Vi är totalt 150 specialister med kontor i Stockholm och Oslo. Accigo är en del av Business Wellness Group, vi är helt medarbetarägda utan externa ägare som styr utvecklingen av vårt bolag. Vi är ett annorlunda konsultbolag som värdesätter verksamhetsutveckling lika högt som själva tekniken och vad den möjliggör.

Vi erbjuder en skräddarsydd insamlings- och medlemslösning för små och stora organisationer baserat på Microsoft Dynamics 365.  Med vårt system ”Accigo CRM för insamling & medlemskap”  kan ni digitalisera er organisation för att frigöra full potential. Läs mer om vår lösning och boka en förutsättningslös demo på, https://accigo.se/losningar/accigo-crm/

Adoveo

Över 70 ideella organisationer har både ökat sin digitala insamling och fått fler månadsgivare med gåvobevisen & 1-klick-swish lösningen. Inspireras av de senaste trenderna inom Swish, live-streaming, insamling med ambassadörer och lär er maximera era partnerskap.

Vi ser fram emot att berätta hur ni kan få maximal effekt av er data, öka er insamling och arbeta långsiktig med era givare.
Du kommer igång på samma dag du bestämmer dig. Återkom till Lovisa@adoveo.com för att boka en live demo med ert varumärke.

 

BetterNow

We have a simple and clear mission: To make the world more generous. And enabling anyone to start a fundraiser is the first step to achieve this goal. We believe that if we can change the way fundraising is perceived, we can help more of the world’s wealth be donated to charities.

BetterNow provides white label digital fundraising solutions for charities and has more than 10 years of experience within Peer-to-Peer fundraising, Crowdfunding, In-Memory Fundraising and Sports Fundraising Events. We are at the forefront of fundraising technology and in 2021 we became the first machine learning enabled P2P fundraising platform.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställda runt om i landet. Sedan en lång tid tillbaka har vi specialiserat oss på familjerätt och vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan.

Flowy

Vi erbjuder servicetjänster för prenumerations-, insamlings- och medlemshantering. Flowy erbjuder sina kunder att helhetskoncept där insamlings- och medlemssystemet är det centrala navet. Genom den egenutvecklade CRM-lösningen och Flowys övriga tillvalstjänster kan du som kund helt fokusera på din egen organisation och dess utveckling.

iRaiser

iRaiser is a SaaS solutions provider, helping nonprofits raise more funds, gain more visibility and awareness for their causes. Since our foundation in 2012, we have served more than 500 clients in 18 countries worldwide, helping them raise over 1 billion euros for different causes, with 11 million transactions processed on our platforms. Among our clients we count WWF, the Red Cross, Doctors Without Borders, Unicef and the Louvre. With a team of 50 passionate professionals from 14 different countries, we have offices in France, Italy, Denmark, Belgium, the Netherlands, Norway and Finland and we are expanding all over Europe.

Nordics Growth: We’re excited to be actively growing across the Nordic region by introducing leading solutions into the market. We see a lot of activity currently taking place, where both our existing client base in the region as well as new clients take advantage of our advanced Payment solution. Specifically created for the modern fundraiser to deliver digital individual giving programs, our solutions present digital monthly giving with the most current and advanced payment methods.

 

NGO|PRO

NGO|PRO® är ett insamlingssystem med medlemshantering. Systemet hjälper er att förenkla administrationen så att fler resurser kan läggas där det bäst behövs. NGO|PRO® är specifikt utvecklat tillsammans med och för insamlings- och medlemsorganisationer.

Systemet innehåller verktyg för att automatisera processer, kommunicera och skapa engagemang hos såväl nya som befintliga gåvogivare och medlemmar.

Vår vision är att skapa det kompletta insamlingsverktyget. NGO|PRO® är därför under kontinuerlig utveckling tillsammans med våra uppdragsgivare. Användarvänlighet, tillgänglighet, skalbarhet har varit viktiga ledord redan från början vilket resulterat i ett lätthanterligt verktyg som redan ”out-of-the-box” täcker många behov. Skalbarheten gör systemet anpassningsbart till specifika behov och organisationens framtida utveckling.

NGO|PRO® utvecklas av Bonigi AB. Vi är ett starkt team- och värdebaserat bolag som drivs av en tydlig idé: ”Att hjälpa de som hjälper andra”. Läs mer på ngopro.com 

Softronic

Softronic - Utställare Insamlingsforum 2019

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Vi på Softronic hjälper våra kunder att skapa innovativa och driftsäkra digitala tjänster, som skapar mervärde och förenklar människors liv och jobb. Vi agerar för att främja digitalisering genom att anpassa det som kan anpassas och förändra det som inte längre fungerar. På så vis hjälper vi företag, organisationer och samhället i stort, till en högre nivå av hållbarhet och välstånd.

Det är vad vi kallar GoodTech – teknik som gör gott i samhället.

Insamlings- och CRM-systemet Softronic Charity är en kraftfull helhetslösning för exempelvis insamlings- och välgörenhetsorganisationer som behöver hantera gåvor, kampanjer och relationer med givare. Softronic Charity ger en god överblick över verksamheten och en smidig administration, så att kunden fokusera mer på huvuduppgiften – locka nya givare och att utveckla relationen med befintliga givare.

Swedbank

Under 200 år har vi på Swedbank gjort det möjligt för människor, företag och samhällen att växa. Det hade vi inte kunnat uppnå utan att samtidigt se till att de människor, företag och samhällen vi samarbetar med kan känna sig trygga i varje steg.

 

Swedbank Organisationskunder

Är ett affärsområde inom Swedbank som driver kundaffärer med svenska rikstäckande organisationer, dess bolag och intressesfärer. Vårt uppdrag är att bibehålla och utveckla bankens affärsrelationer med dessa

kundgrupper. Med bred bransch- och kundkännedom skapar vi långsiktiga och starka kundrelationer. Vi är idag totalt 13 medarbetare med god och bred branschkunskap och god

kundkännedom. Vi erbjuder kundanpassade finansiella tjänster och arbetar i närasamverkan tillsammans med våra lokalkontor. Vi skapar mervärde för dig som kund och

har en tillgänglighet med 24 timmar. Kundansvariga, kundstöd arbetar tillsammans i kundteam.

 

Swedbank PAY

En ny plattform för betalningar

Nu när allt mer handel flyttar online så samlar vi kortinlösen samt terminal- och onlinebetalningar under namnet Swedbank Pay, och värnar givetvis om att fortsätta ge både köpare och säljare samma trygghet som vi alltid gjort. Det betyder bland annat att vi är ansvarsfulla när vi erbjuder kunder flexibla betalningssätt och exempelvis inte uppmuntrar dem att ta krediter i första taget. Givetvis behandlar vi även information på ett säkert sätt och lägger stor vikt på transparanta och tydliga villkor.

YouCall

Du känner väl till YouCall?

Jaså inte? Det är därför vi är här och vill hjälpa er att hjälpa!

Sedan några år tillbaka sköter vi gåvoservice till en av de större organisationerna med ett mycket gott resultat. Vi vet därför att vi kan göra nytta för andra på liknande sätt. Vår erfarna personal hanterar alla typer av kunduppdrag med största engagemang och medkänsla. Vi kan ta hand om er gåvoservice, medlemshantering eller andra viktiga administrativa tjänster. Tillsammans ser vi till att hålla era insamlingskostnader nere och öka intäkterna till era specifika ändamål.

Vilka är vi då?

YouCall Sverige AB är ett avancerat, samhällsnyttigt kontaktcenter med trygga ägare (SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter). Med vår flexibla organisation och våra unika tjänster åtar vi oss speciellt kvalificerade tjänster som kräver ett extra stort förtroende. Ett av våra viktigaste uppdrag är att ansvara för Sveriges informationsnummer 113 13.

Kika in på Om oss – Youcall och lär känna oss. Det kan vara början på något riktigt bra.

Åtta45

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största och mest kompletta grafiska företag. Vi har idag produktion på sex orter och försäljningskontor på tio orter runt om i landet. Totalt är vi ca 220 medarbetare och omsätter runt 500 miljoner.

Vi har producerat framgångsrika kampanjer åt Giva-organisationer i över 20 år.

Vi kan det här. Ni bestämmer kanal – vår stora kunskap och erfarenhet av kampanjhantering ger dig trygghet och ett lyckat resultat! Våra kompetenser möjliggör värdefull input till dina kampanjer – vi har en mängd idéer på lager!

Självklart ser vi till att minimera portokostnader och hantera momsväxling 6% som är så viktig för en givarorganisation. Sedan årsskiftet har vi möjlighet att klimatkompensera för din kampanj.  Svanen märkning är naturligtvis en självklarhet för oss.

Vårt mål är alltid att ha en långsiktig kundrelation och genom åren har vi arbetat tillsammans med många av Givas medlemsorganisationer.