INSAMLINGS­­FORUM

Insamlingsforum är Nordens största konferens om insamling och givande. Under två intensiva dagar varje år samlas drygt 300 deltagare för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte. Insamlingsforum är en unik mötesplats för alla som är intresserade av insamling och givande.

Vill du få koll på de senaste trenderna som har betydelse för insamling och givande, spana på nya insamlings- och kommunikationssätt, fylla på med ny kunskap från forskningen eller inspireras av andra och dela erfarenheter? Är du nyfiken på vad som kan påverka insamling och givande framåt? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, programverksamhet eller ekonomi, oavsett om du är chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden, vad som påverkar nu, och vad som kan komma att påverka den ideella sektorn, insamling och givande framåt. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Insamlingsforum arrangeras av Giva Sverige och är Nordens största konferens om givande och insamling. Drygt 300 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer deltar på Insamlingsforum.

Vi bjuder alltid på ett fullspäckat program med ett 40-tal svenska och internationella talare som presenterar trender, debatterar aktuella frågor och pratar praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier!

Save the date!
Insamlingsforum 2020 infaller den 21 – 22 april på Norra Latin i Stockholm. Mer information kommer inom kort.

Vi söker alltid spännande talare som vill dela med sig av sin kunskap – är det du?

Kan du bidra med kompetens och erfarenhet – och göra konferensen ännu bättre?

Kontakta Eva Torsson

Vill du bli sponsor eller ställa ut på Insamlingsforum?

Är du leverantör till branschen eller vill bli? Redan nu kan du boka in dig som utställare eller sponsor.

Kontakta Eva Torsson