Insamlingsforum 2018

Vill du få koll på de senaste megatrenderna, spana på nya insamlings- och kommunikationssätt, eller få inspiration från andra och dela erfarenheter? Vill du få veta vad som kan komma att påverka insamling och givande framåt? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, program eller, ekonomi , oavsett om du är chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden. Insamlingsforum är inte bara för insamlare. Insamlingsforum är för alla som arbetar i en insamlande organisation och för alla som är nyfikna på insamling. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Insamlingsforum arrangeras av FRII och är Nordens största konferens om givande och insamling. Drygt 300 deltagare från mer än 80 ideella organisationer, samt branschens viktigaste leverantörer deltar på Insamlingsforum. Med fler deltagare än någonsin är nu Insamlingsforum också för första gången i centrala Stockholm på Quality Hotel Globe.

Vi bjuder på ett fullspäckat program med svenska och internationella talare som presenterar trender, debatterar aktuella frågor och pratar praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier!

Välkommen till två intensiva dagar där vi tillsammans skapar förutsättningar för ett ökat samhällsengagemang och givande!