Samarbeta med oss

Vill du och ditt företag nå Giva Sveriges medlemsorganisationer med era tjänster och produkter? Och samtidigt bidra till verksamheter som gör världen bättre. har vi ett koncept där vi tillsammans kan skapa ett närmare samarbete mellan ditt företag och Sveriges ideella organisationer.

Giva Sveriges medlemmar har ett stort intresse av att utveckla sitt arbete för att öka intäkterna från gåvor och bidrag till sina respektive ändamål. För att göra det krävs engagemang, kunskap och expertis – samt de rätta verktygen som stöttar dem i arbetet. För att våra medlemsorganisationer ska kunna bedriva ett etiskt, professionellt och transparent arbete erbjuder vi dem ett nätverk av leverantörer som kan säkerställa just detta. 

Så blir ditt företag en självklar leverantör
Nu har du och ditt företag chans att nå ut till våra medlemmar via våra plattformar och forum. Flera företag har redan insett vilken skillnad de kan göra för branschen och för sin egen tillväxt genom att ingå ett partnerskap med oss. Många företag vittnar om att de har lyckats flerdubbla sin kunddatabas genom ett samarbete med Giva Sverige.  

Genom våra partnerskap och företagssamarbeten kan ditt företag bli en självklar leverantör av produkter och tjänster till branschen. Under ett år får ni möjlighet till ökad kännedom och synlighet bland våra medlemsorganisationer genom att bland annat medverka i våra kommunikationskanaler, delta på temakonferenser, ge egna seminarier och vara med som utställare under Nordens största konferens om insamling och givande

Välj bland tre olika partnerskap
Vi har tre olika typer av samarbeten att välja bland som var och en innehåller unika tillfällen och möjligheter att samarbeta med Giva Sverige och våra medlemsorganisationer. Kostnaden för partnerskap och samarbeten är från 90 000 kr till 190 000 kr per år. Läs mer om vad som ingår nedan.  

Huvudpartner

Partners

Företagssamarbete

Kontakt

 

Eva M Torsson

Bitr. Generalsekreterare Affärs-och utbildningsutveckling.

Tel: 08-677 30 92

Mob: 073-661 22 92