utbildningar

Giva Sverige bidrar med kunskap inom insamling och givande samt ledning, styrning och kvalitetsarbete för insamlingsorganisationer.

Antalet människor som arbetar med insamling av gåvor blir allt fler och kraven på kompetensutveckling och kunskap är allt större. Insamling sker inte bara i Giva Sveriges medlemsorganisationer, utan också hos andra ideella aktörer, i kultursektorn, på högskolor och universitet. Kunskap om insamling behöver också finnas hos rådgivare inom filantropi och leverantörer till ideella organisationer.

Som branschorganisation eftersträvar vi hög kompetens i allt arbete med insamling, givande och kvalitetsarbete. Detta oavsett om man arbetar i en av Giva Svergies medlemsorganisationer, eller i någon annan organisation eller företag. Det bidrar till tryggt givande.

Giva Sverige erbjuder flera återkommande utbildningar, som vår populära grundkurs i insamling, eller utbildningen till Certifierad fundraiser som vi genomför tillsammans med Berghs School of Communication. Vi utvecklar ständigt vårt utbud av både längre utbildningar, kurser och föreläsningar, utifrån behov, önskemål och omvärldens krav och vi samarbetar med relevanta partners som bidrar med kompetens och kunskap till vårt utbud.

Alla våra utbildningar ges tillsvidare digitalt
Din säkerhet kommer i första hand. Giva Sverige följer regeringens och myndigheternas rådande restriktioner och rekommendationer. Alla våra utbildningar hålls därför tillsvidare online. Vi följer kontinuerligt utvecklingen, anpassar och vidareutvecklar vårt sätt att förmedla kunskap för att ge dig möjlighet att fortsätta din kompetensutveckling.

Har du frågor om våra utbildningar, konferenser och övriga evenemang, kontakta Eva M Torsson, ansvarig utbildning och evenemang, på eva@givasverige.se eller 08-677 30 92.