Skriv testamente

Du behöver varken advokat eller tjusigt ordförråd för att skriva ditt testamente. Du kan skriva för hand, eller på dator. Men, när ska man egentligen skriva sitt testamente? Svaret är alltid IDAG. Gör det nu. Bara gör det. Du kan alltid skriva om det sen, hur många gånger du vill. Din goda vilja gör ingen skillnad. Ditt goda testamente däremot, gör hela skillnaden.

SKRIV SJÄLV MED VÅR TESTAMENTSMALL

Ett enklare testamente som räcker långt för de flesta. Skriv ut, fyll i, bifoga gärna bilder på dina ägodelar. När testamentet är datera och undertecknat behöver du bara få det bevittnat så är det klart.
Kostnad: 0 kr

Ladda ner mallen som PDF

SKRIV ONLINE MED HJÄLP AV AVTAL24

Genom att svara på ett antal frågor skapas ett garanterat juridiskt korrekt testamente för dig/er. När du är klar mejlas det till dig för utskrift och påskrift. Ger du en gåva till en organisation i ditt testamente får du dessutom ett värdebevis som gör det möjligt att ge bort ett samma testamenteshjälp till någon du känner. På så sätt kan du sprida den goda traditionen vidare.

Till Avtal24

SKRIV MED HJÄLP AV JURIST VIA TELEFON ELLER VIDEO

Se till att det blir som du vill i samråd med en av Avtal24:s jurister, på en tid och plats som passar dig. Har du frågor och särskilda omständigheter och vill ha professionell hjälp rakt igenom hela processen är det här tjänsten för dig.

Till tidsbokning hos Avtal24

SKRIV MED HJÄLP AV JURIST VIA ETT PERSONLIGT MÖTE

Vill du hellre sitta ner i ett personligt möte med en jurist, är det aldrig långt till Familjens Jurist. Där får du träffa någon öga mot öga som kan hjälpa dig med alla frågor och ta hänsyn till just dina omständigheter.

Till Familjens jurist