Nytt för i år

Insamlingsforum Online 2021 erbjuder flera nyheter och ett fullmatat program. Nu består Insamlingsforum av två delar; en konferensdag och en dag med fördjupningsutbildningar.

Direktsänd konferens från Norra Latin den 17 mars
Insamlingsforum Online direktsänds från Norra Latin, där ett 20-tal svenska och internationella talare delar med sig av trender, debatterar aktuella frågor och utmanar oss att tänka nytt. Hela konferensen spelas in, så du som deltagare kan se seminarierna även efteråt.

Inspirationspass och rundabords-samtal
Under konferensdagen kan du välja mellan fyra spår; operativt, strategiskt, innovation och ett med kortare inspirationsseminarier. Nytt för i år är även rundabords-samtal, där du tillsammans med max tio deltagare kan diskutera och tänka högt kring relevanta, intressanta eller kanske svåra frågor.

Fördjupningsutbildningar den 18 mars
Den 18 mars, dagen efter Insamlingsforum Online, bjuder vi in till ännu en nyhet: fördjupningsutbildningar där du kan välja mellan fyra ämnen att djupdyka i. 2021 är även det populära GS-huset tillbaka, i år i form av GS-dagen som är en av de fyra fördjupningarna.

Varmt välkommen till två inspirerande och lärorika dagar!

ANMÄL DIG HÄR