Insamlingsforum 3-4 september 2020

Vill du få koll på de senaste trenderna som har betydelse för insamling och givande, spana på nya insamlings- och kommunikationssätt, fylla på med ny kunskap från forskningen eller inspireras av andra och dela erfarenheter? Är du nyfiken på vad som kan påverka insamling och givande framåt? Då är Insamlingsforum platsen för dig!

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, programverksamhet eller ekonomi, oavsett om du är styrelseledamot, chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden, vad som påverkar nu, och vad som kan komma att påverka den ideella sektorn, insamling och givande framåt. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Insamlingsforum arrangeras av Giva Sverige och är Nordens största konferens om givande och insamling. Drygt 350 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under två intensiva dagar för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte. Insamlingsforum är en unik mötesplats för alla som är intresserade av insamling och givande.

Vi bjuder på ett fullspäckat program med ett 40-tal svenska och internationella talare som presenterar trender, debatterar aktuella frågor och pratar praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier.