Insamlingsforum Online 2020

Vi har nu stängt anmälningarna till Insamlingsforum Online 2020, men hoppas att vi ses nästa år!

Vi ställer om! För att Insamlingsforum 2020 ska följa gällande regelverk för allmänna sammankomster ställer vi om det fysiska evenemanget till en digital heldagskonferens. Varmt välkommen till en dag fylld av inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte!

I september är det sex månader sedan coronaviruset började spridas i Sverige och delar av samhället stängde ned. I april i år uppgav 7 av 10 insamlingsorganisationer att de befarade en minskad insamling 2020. Var står vi nu? Hur engagerar vi människor? Och hur kan civilsamhället bidra till omstarten av Sverige post-corona?

Den 3 september kl. 08.30 slår vi upp portarna till den digitala konferenslobbyn. Därefter väntar ett fullspäckat direktsänt program med ett 20-tal svenska och internationella talare som delar med sig av trender, debatterar aktuella frågor och pratar om praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier.

Insamlingsforum arrangeras av Giva Sverige och är Nordens största konferens om givande och insamling. Drygt 250 deltagare från ett hundratal ideella organisationer och företag samt sektorns viktigaste leverantörer samlas under en intensiv dag för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte.

Läs mer om konferensen här.

Sista anmälningsdag 26 augusti