Portonyheter 2021 & Kanalvalet – med 21grams

Välkommen till 21grams leverantörsseminarium Portonyheter 2021 & kanalvalet!

Under seminariet guidar och tipsar vi om hur du hittar rätt kanal för din kommunikation och avslöjar vad som hör hemma i vilken kanal. Vi går också igenom viktiga förändringar på postmarknaden för 2021, såsom prisutveckling, förlängd distributionstid och PostNords nya utdelningsystem som delar in hela Sverige i X och Y-zoner. Vad betyder det för dig, din organisation och DR-brevet? Välkommen till ett seminarium fyllt av nyheter!

Om 21grams
Varje dag hjälper 21grams hjälporganisationer att samla in pengar till sitt viktiga arbete. Hos oss finns inte bara kostnadsbesparande teknik och nya kanaler utan också goda insikter om hur du bäst kommunicerar med dina givare. Att nå ut med information i rätt tid där mottagaren får vara med och påverka kanalvalet, ökar dina möjligheter till en hög konvertering. Men minst lika viktigt är att behålla kontrollen över bidragen. Därför erbjuder 21grams en kombination av erfarenhet, kompetens, kanaler och tjänster där vi hittar den bästa lösningen.

Stefan Blomqvist - talare Insamlingsforum 2019Stefan Blomqvist är vd för och grundare av 21grams. Han har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och internationell försäljning inom både fysisk och digital kommunikation. 21grams är i lika delar teknikbolag som kostnadseffektiv fysisk och digital distributör, tjänster som Swish-QR, Kivra, E-faktura och mycket mer.