Alex Brekke

 

Föreläsning: Att skapa en effektiv insamlingsstrategi för mindre organisationer

Mindre organisationer finansieras ofta av bidrag i olika former och har inte speciellt många månadsgivare. Går det att generera en större bas av månadsgivare för att inte vara lika beroende av bidrag? Vilken strategi och vilka metoder är mest effektivt för att öka antalet månadsgivare? Hur kan man på bästa sätt skapa ett fördelaktigt flöde som alltid leder till månadsgivare oavsett hur givaren initialt får kontakt? Hur går det att generera leads och kall rekrytera givare? Hur bearbetas bäst de givare som redan finns i systemet? Detta och mycket mer kommer detta seminarier att fokusera på för att möjliggöra så att mindre organisationer kan växa och vara mindre beroende av bidrag som inte alltid går att räkna med.

Seminariet passar dig som arbetar i mindre eller större organisationer som till största del finansieras av bidrag i olika former och som vill ha en mer effektiv strategi för att öka antalet månadsgivare.

Om Alex:
Alex Brekke har arbetat med professionell insamling i 22 år i Sverige, Danmark och Holland. 2007 grundade han insamlingsbyrån Fundraising Byrån. Främst arbetar företaget med telefoninsamling, face-to-face, leads generering, företag, stora gåvor och konsultation av olika slag inom insamlingsstrategier med mera. Alex har även grundat och är generalsekreterare för Amazon Watch Sverige (den svenska avdelningen av en internationell organisation) som arbetar för mänskliga rättigheter och bevarandet av vår planets biologiska mångfald. Sitter även i styrelsen för Svenska Freds och Skiljedomsföreningen sedan ett par år tillbaka.