Donor4Life

Donor4Life

Vi på Donor4life arbetar med att hjälpa insamlare och medlemsutvecklare till vassa resultat. Vi är ett team med företagsamma konsulter med hjärtat i insamlingsbranschen och organisationsvärlden. Vi hjälper varje dag våra klienter till nya möjligheter i insamlingen och medlemsrekryteringen genom att kombinera strategisk förmåga med kunskap om insamling, kampanjkanaler, medlemsverksamhet samt digitala och automatiserade IT-lösningar. Vi är våra klienters bollplank och affärsutvecklare på resan mot framgång, i stort som smått hjälper vi till.

Våra nordiska klienter är enbart insamlingsorganisationer, samfund och medlemsorganisationer. Att arbeta enbart med organisationsvärlden är ett viktigt vägval för oss och därför kan vi organisationers utmaningar och verksamhet, förstår möjligheterna och hittar lösningarna.  Vi hjälper till med verksamhets- och insamlingsstrategier, analys, kampanjkanaler, It-optimering, digitalisering, betallösningar, webbformulär, webbintegration och automatisering. Detta stödjs även av KomMed Cloud – ett specialiserat och molnbaserat CRM för insamlings- och medlemsverksamhet som vi på Donor4Life AB är officiell återförsäljare av i Norden.

Vi berättar gärna mer om våra kompetenser och lösningar, om hur vi kan agera mentor för insamlingsverksamheten, hjälpa er med ansökan och genomförande av skattereduktion, författa ert nästa insamlingsbrev, effektivisera medlemsvärvningen genom olika betallösningar, optimera insamlingskanaler och processen med att skänka en gåva och ge en positiv upplevelse till förstagångsgivaren och vårda lojala givare och medlemmar till fortsatt stöd, engagemang och konvertering, utmaningarna kan vara många och vi hjälper er att hitta de effektivaste lösningarna som ger resultat. Vill ni läsa mer om vad vi gör, titta in på vår hemsida www.d4l.se.

Erbjudande: Till Giva Sveriges medlemmar bjuder vi i samband med Insamlingsforum 2020 på en kostnadsfri halv dags workshop med syfte att definiera tre konkreta utmaningar ni står framför just nu som organisation inom er insamling och/eller medlemsverksamhet, med en efterföljande skriftlig rapport på våra föreslagna lösningar. Denna rapport inkluderar 20 timmars arbete och den erbjuder vi till Giva Sveriges medlemmar i samband med Insamlingsforum till halva priset, nu för 11 000 SEK ex moms. Skicka er intresseanmälan på workshop med rapport senast den 15 september 2020 till hej@d4l.se ,så kontaktar vi er för en workshop där vi ser fram emot att ta oss an era utmaningar tillsammans.