Certifierad fundraiser sätter standarden för en växande yrkesgrupp

Nadia Forslund

Genom att blanda teoretisk kunskap, strategi- och kommunikationsspecialister  från Berghs School of Communication och föreläsningar från några av de bästa i branschen skapar utbildningen Certifierad fundraiser en unik kunskapsbas för etableringen av ett av världens bästa yrken. Utan fundraisers hade inte civilsamället kunnat göra närmelsevis så mycket nytta i samhället och världen.

I maj var det dags för årets elever genomgå den tredje modulen vilket bjöd på tre intensiva dagar av föreläsningar om allt ifrån företagsgåvor till kvalitetssäkring och testamenten. Bland annat gästades vi av Nadia Forslund, insamlingschef på Wateraid med lång erfarenhet av insamling av gåvor från några av Sveriges mest framgångsrika organisationer. Nadia undervisar bland annat om gåvor från privatpersoner och har varit involverad i utbildningen under flera år.

Utbildningen Certifierad Fundraiser är godkänd som certifieringsutbildning av The European Fundraising Association (EFA) och är utformad efter deras omfattande regelverk. EFA grundades 2002 som en paraplyorganisation för europeiska branschorganisationer för fundraising.

Är du också intresserad av att bli en certifierad fundraiser? Läs mer här