Digital insamling med Swish, enkelt, billigt och effektivt.

Välkommen på leverantörsseminarium med Malipo!

Var med och lyssna på hur bl.a. MAF Sweden, Islamic Relief, WaterAid, Äldrekontakt och PMU använt malipo i kampanjer och utskick under våren. Inspireras av deras resor och fånga upp ett tips eller två om hur ni kan öka er insamling. Självklart berättar och visar vi också hur enkelt det är att använda malipo.

Under webinaret lanserar malipo Gåvoknappen, det snabbaste sättet att leda en givare till en gåva! Gåvoknappen är ett nytt koncept att samla in med ett klick överallt. Gåvoknappen kan användas på webben, i sociala medier, i e-postutskick, i sms och till och med i tryck. Sedan lanseringen vid årsskiftet har snart 20 organisationer använt malipo för att samla in mer via digital kommunikation och Swish. Dels genom att bearbeta befintliga givare med Skicka-Klicka- Swisha, dels genom sociala medier och sin webbplats med Klicka-Swisha, den absolut snabbaste vägen från uppmaning till gåva.

Malipo är en tjänst för att kommunicera digitalt och samla in via Swish. Vi har alla funktioner och verktyg du behöver för att sätta igång direkt. Och just det, tjänsten har ingen start-, månads- eller årsavgift.