Digital utbildning i fundraising, filantropi och resursmobilisering – Online

Rabatterat pris för Giva Sveriges medlemmar

Utbildning med Brakeley

Efter utbildningen kommer du ha lärt dig hur man arbetar på ett strukturerat sätt för att attrahera stora gåvor och annat stöd. Vi går tillsammans igenom hela processen från planering och strategi till hur man praktiskt arbetar med olika typer av möjliga givare och samarbetspartners från första kontakt till det att frågan om stöd ställs. Under utbildningen utvecklar vi också begreppet “stewardship” och betydelsen av det i arbetet med stora gåvor och andra sorters stöd.

Utbildningen blandar deltagare från olika organisationer. Bland våra tidigare deltagare finns fundraisers, verksamhetschefer och andra intresserade. Utbildningen hålls på svenska/skandinaviska och kräver inga förkunskaper.

Sakinnehållet i denna onlineutbildning är det samma, med samma utbildningsledare, som de utbildningar vi i normala fall genomför på konferenslokal i Stockholm. Utbildningen kommer även ha många interaktiva moment och flera grupparbeten online. Den digitala miljön kräver lite annat upplägg än när vi ses i ett konferensrum och därför genomförs utbildningen över 3 halvdagar via Zoom (tekniskt stöd erbjuds till deltagare som är ovana vid att använda Zoom).

Se hela innehållet här. För frågor eller mer information, kontakta henric.sodergren@brakeley.se.