MEDLEMSFRUKOST: Från noll till hundra- på mindre än ett halvår

Välkommen på medlemsfrukost!

Sommaren 2018 avslutade Barncancerfonden avtalet med sin underleverantör inom telemarketing mot företag. I samband med att avtalet sades upp genomfördes ett omfattande analysarbete som mynnade ut i ett beslut att bygga upp en egen TM-avdelning.

Verksamheten med telemarketing skulle nu ske inhouse, så att relationen till företag som vill stödja arbetet med att bekämpa barncancer kunde skapas direkt med Barncancerfonden, utan mellanhand.

Arbetet med att rekrytera och bygga upp en helt ny avdelning från grunden började med att Sara Karlsson kom ombord. Under den här frukosten kommer Sara att berätta om sitt arbete och ta med er på Barncancerfondens resa.

Hur gör man för att våga snacka sälj i en idéburen organisation? Och hur hittar man motivationen som får ett helt nytt team att vilja nå superresultat och hela tiden lyfta blicken lite högre? Som ansvarig för den nystartade avdelningen gjorde Sara en rivstart och tog sig an byggprojektet med full energi och teamet har nått resultat långt över det förväntade.

Luta er tillbaka och lyssna till hur man kan bygga team som levererar, och detta med stolthet och bravur.

På Giva Sveriges frukostar tar vi alltid upp intressanta och aktuella ämnen och vi engagerar föreläsare från olika håll. Medlemsfrukosten är enbart öppen för medlemmar i Giva Sverige, och är alltid kostnadsfri.

Frukost från 08.00, presentation från ca 8.30. Vi är klara ca 9.30.

Varmt välkommen!