Giva Sveriges årliga ”Siffermingel” (webbinarium)

Äntligen dags för det årliga ”Sifferminglet”, denna gång digitalt men ändå med möjlighet att mingla och umgås! Har tio-i-topp organisationerna bytt platser? Är det fler än 20 organisationer som nått över 100 miljoner kronor? Vilka organisationer har varit bäst på att engagera givare 2019? Varifrån kommer gåvorna och hur fördelas de på olika typer av organisationer och ändamål? Hur utvecklas givandet på sociala plattformar? Allt detta och lite till får du veta på Sifferminglet.

Efter att första kvartalet 2020 nu har passerat vet vi också att ingenting är som det varit tidigare. Baserat på Giva Sveriges nu återkommande undersökningar presenteras en bild av hur coronakrisen har påverkat insamling av gåvor så här långt. Du får också ta del av inspirerande och kreativa exempel på hur organisationer har ställt om sitt insamlingsarbete och på olika sätt hjälpt varandra organisationer emellan.

Välkommen på samtal och mingel om insamling och gåvogivande när Giva Sverige lanserar sin årliga rapport om insamlingsstatistik.

Program:
14.00 Presentation Insamlingen av gåvor 2019
Samtal med Mikael Elinder, Uppsala universitet och Tommy Sollén, Hjärnfonden
Coronakrisens påverkan på insamling av gåvor
Mingel och samtal i mindre grupper
15.30 Avslutning

Medverkande: 
Josefiina Ben Azzouz, analytiker Giva Sverige
Mikael Elinder, docent och lektor i nationalekonomi Uppsala universitet
Charlotte Rydh, ​Generalsekreterare Giva Sverige
Tommy Sollén, Insamlingschef Hjärnfonden

Fler medverkande tillkommer.