NordicStation

Giva Sverige har avtal med Nordicstation AB.

Nordicstation AB grundandes år 2000 och är en it-partner som idégenererar, genomför och driftar lösningar för den Nordiska marknaden. De hjälper företag och organisationer med it-förbättringar genom egna produkter, tjänster och problemlösning med programmering i världsklass. Organisationen har långa kundrelationer som i flera fall sträcker sig i över ett decennium och fokuserar på att skapa hållbara lösningar som kan skala upp över tid.

Kostnadsfri workshop och rabatt 
Nordicstation erbjuder alla Giva Sveriges medlemmar hjälp med allt från kartläggning av nuvarande it-landskap, datalager till övriga it-tjänster som organisationen erbjuder, däribland GIVO, ett insamlingssystem.
Nordicstation erbjuder fyra timmars workshop kring medlemsorganisationens nuläge och en genomlysning av dess nuvarande it-struktur kostnadsfritt, givetvis utan några förpliktelser. Medlemmen får även en demogenomgång av Nordicstations produkter, exempelvis GIVO, samt referensmöten med relevanta kunder utöver detta om så önskas.

Giva Sveriges medlemmar får 20 % rabatt på Nordicstations ordinarie prislista.
GIVO som insamlingssystem är också kostnadsanpassat för storleken på organisationens omsättning.

Kontakt
Alla kontakter tas av medlemsorganisationen via mail med kimilia.carlssonedland@nordicstation.se
I samband med detta uppges organisation, kontaktperson och funktion, telefon, samt medlemskap i Giva Sverige.

Vi vill tacka Nordicstation AB för detta generösa erbjudande som vi hoppas kan komma till nytta för våra medlemmar! Läs vidare om företaget på www.nordicstation.com