Medlemsförmån: Ansök om Berghs Pro Bono Examensprojekt!

Varje vår genomför heltidsstudenterna på Berghs School of Communication examensprojekt baserade på olika organisationers och företags behov och utmaningar. Examensprojekten innebär ett sex veckor långt samarbete med ett studentteam bestående av cirka sju studenter från de olika utbildningarna: Strategisk kommunikation, Public Relations, Art Direction, Copywriting, Communication design och Digital Design & Strategy, Growth Marketing och Produktionsledning. Det betyder att ni får tillgång till en stark mix av framtidens kommunikatörer.

Nu finns möjligheten att ansöka om ett pro bono examensprojekt av Berghs School of Communication. Genom ett samarbete mellan Giva Sverige och Berghs får ordinarie medlemmar chans att lösa en kommunikativ utmaning som annars kostar 135 000 kr + moms. Detta är kostnadsfritt och baserar sig på ett långvarigt samarbete mellan Giva Sverige och Berghs School of Communication.

När projektet är klart har ni en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidplan och budget kopplat till utmaningen.

För att vara aktuell som uppdragsgivare för examensprojektet ska ni formulera en kommunikativ utmaning som ni vill utforska tillsammans med ett av studentteamen. Det är viktigt att ni har behov av en strategisk lösning som är tillräckligt öppen (dvs inte en beställning som ”det ska vara en annonslösning” eller ”vi behöver en bannerkampanj”) så att ni nyttjar samtliga kompetenser i teamet, från strategi till visuell gestaltning.

Ansök senast den 9 januari 2023 genom att fylla i formuläret nedan och skicka den till Cecilia Sjödin på Berghs School of Communication c.sjodin@berghs.se

Formulär Berghs Exampensprojekt 2023

docx