Dags att ansöka om pro-bono projekt hos Berghs school of communication

Varje vår genomför heltidsstudenterna vid Berghs School of Communication sina Examensprojekt, utifrån olika organisationers behov och utmaningar. Det finns nu möjlighet att ansöka om ett pro bono-projekt. Utifrån samarbetet mellan Giva Sverige och Berghs får medlemsorganisationer möjligheten att lösa en kommunikativ utmaning som annars skulle kosta över 135 000 kr.

Examensprojekten, innebär ett sex veckor långt samarbete med ett studentteam bestående av cirka sju studenter från de olika heltidsutbildningarna: Strategisk kommunikation, PR, Art Direction, Copywriting, Kommunikationsdesign och Digital Design & Strategi, Growth Marketing och Produktionsledning. Det gör att du får tillgång till en stark mix av framtida kommunikatörer.

När projektet är klart har du en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidsplan och budget kopplat till utmaningen. För att få möjlighet att bli uppdragsgivare för ett Examensprojekt behöver ni formulera en kommunikativ utmaning att utforska tillsammans med ett av studentteamen. Det är viktigt att du utmaningen är öppen så att ni använder all kompetens i teamet, från strategi till kreativitet.

Välkommen med ansökan senast den 8 januari 2024 genom att fylla i briefunderlaget och skicka till cecilia.sjodin@berghs.se  

Briefunderlag Berghs examensprojekt 2024

docx