European Nonprofit Pulse Report 2024

Ideella organisationer över hela Europa gör mer med mindre i en omvärld med hög efterfrågan på tjänster, ökad arbetsbelastning och pressade intäkter. Det avslöjar rapporten Nonprofit Pulse 2024, som belyser de största förändringar och utmaningar inom ideell sektor i Europa.

Den fjärde upplagan av rapporten Nonprofit Pulse, genomförd av European Fundraising Association (EFA) och Chartered Institute of Fundraising (CIOF) i Storbritannien, i samarbete med Salesforce, ger en omfattande analys av den föränderliga landskapet för europeiska ideella organisationer. Årets rapport utforskar de främsta utmaningarna och möjligheterna för ideella organisationer och intressanta insikter från en panel av experter från hela Europa.

Under 2023 brottades Europa med ekonomiska påfrestningar mitt i den pågående krisen med höga levnadskostnader och globala konflikter. Trots detta visar rapporten att regionen gjort betydande framsteg inom digital teknik, särskilt inom AI.

Ladda ner nu för att få värdefulla insikter och vägledning om hur du kan navigera bland de senaste trenderna inom ideell sektor.

Ladda ner rapporten