Nu lanseras #GivingTuesday Kids!

#GivingTuesday Kids handlar om att uppmuntra ungdomar att vara aktiva i det som engagerar och berör allra dem mest. Hela satsningen leds av 12-åriga Khloe Thompson från Florida, tillsammans med ett team av ungdomsambassadörer.

På #GivingTuesday kommer barn och ungdomar över hela världen att leda volontärprojekt och göra goda handlingar, vilket bevisar att alla har makt att förändra samhället och att alla har något att ge.

Vill ni vara med?
Hjälp gärna till att sprida #GivingTuesday Kids bland barn och ungdomar i din närhet! Dela med familj, vänner, grannar, på skolan eller i din förening.

#GivingTuesday Kids´ webbplats hittar du tips, idéer och verktyg som en deltagarguide, flyers, lärarinstruktioner och förslag på olika sorters budskap att dela med sig av. Här finns exempel på tweets, inlägg i sociala medier och logotyper (Allt är ännu på engelska, men vi hoppas att detta kan funka som inspiration och underlag för egna inlägg!). Här finns också en deltagarguide på engelska.

Hör gärna av dig!
Om du, eller några du känner skulle vilja vara med på #GivingTuesday Kids, så hör av dig till oss! Maila gärna till malin@givasverige.se, så kan vi introducera just ditt projekt för #GivingTuesday Global team och stötta dig/er i vidare kontakter med ungdomsambassadörerna i USA.
Slutligen kommer också en videohälsning från Khloe Thompson och #GivingTuesday Kids teamet, som du/ni gärna får dela och sprida i sociala kanaler!

https://vimeo.com/givingtuesday/gtkids

The World I Want to Live In | #GivingTuesdayKids from Giving Tuesday on Vimeo.