Nya ansikten på Giva Sveriges kansli

På bild: Jessica Eriksson, Alice Wartin och Elsa Ericsson

Under hösten får Giva Sverige tillfällig förstärkning i form av tre nya förmågor: Elsa Ericsson som vikarierande projektassistent, Alice Wartin är praktikant och Jessica Eriksson som skribent.

Elsa Ericsson axlar rollen som vikarierande projektassistent och kommer i huvudsak arbeta med Kvalitetskoden, och hjälpa till med medlemsfrågor och kommunikation. Elsa är nog ett bekant ansikte för hon var praktikant hos oss hösten 2022 . ”Under min praktiktid trivdes jag väldigt bra på Giva Sverige. Det finns så mycket värdefull kunskap hos människorna i den ideella sektorn, jag blir alltid så inspirerad av att delta på de olika utbildningar och evenemang som Giva Sverige anordnar”, säger Elsa.

Alice Wartin går programmet ”Historia, Politik och Samhälle” på Stockholms universitet och gör alltså sin praktik hos Giva Sverige under höstterminen 2023. Under sin tid på kansliet kommer Alice stötta upp där det behövs inom administration, medlemsservice, intressepolitik och kommunikation. ”Jag tyckte Giva Sverige lät som en intressant organisation som gör något samhällsnyttigt. Det är också vad jag helst vill ägna mig åt efter studierna- något som bidrar positivt till samhället”, säger Alice.

Jessica Eriksson ska under några månader på deltid stärka upp kommunikationen, framförallt som skribent för Giva Sveriges nyhetsbrev Patos och medlemsbrevet Aktuellt. Jessica har tidigare arbetat på Giva Sverige som digital kommunikatör. ”Det känns jättekul att vara tillbaka på Giva Sverige, så mycket har hänt sedan senast jag var här (hösten 2018). Fler medlemmar och en ännu vassare organisation som det känns både intressant och lärorikt att vara en del av. Och så uppskattar jag att få arbeta för civilsamhället och ideell sektor, med frågor som jag som känner ett genuint intresse för”, säger Jessica.

Här hittar du alla kansliets medarbetare.