Engagerad trio förstärker insamlingsavdelningen på WaterAid

I början av september fick det privata insamlingsteamet på WaterAid välkommen förstärkning av tre kompetenta nya medarbetare.

Adrienne Collin är ny projektledare för privat insamling och kommer senast från Oxfam Sverige där hon arbetade i en liknande roll. Innan dess arbetade hon som insamlings – och produktionschef på Stadsmissionens second hand-verksamhet. Adrienne driver också det populära Instagramkontot Mammapeppen.

 

Tilda Lilja Ljung är ny insamlingsadministratör och ansvarig för Givarservice. Hon kommer senast från Radisson Blu Royal Viking Hotel där hon arbetade som Front Office Agent. Tidigare arbetade Tilda som säljare och administratör och hon har även en kandidatexamen i mänskliga rättigheter från Lunds universitet.

 

Patrick Englind är ny projektledare för CRM och analys och arbetade senast som projektsamordnare på IOGT-NTO där han hade huvudsakligt ansvar för förbundets medlemsregister rörande administration, drift och utveckling, samt utbildning för användare på olika nivåer. Han var också delaktig i upphandlingen av det kombinerade medlems- och insamlingssystemet från rambeskrivning till driftstart.

Välkommen till WaterAid alla tre!