Marlene Rosendal – Ny Head of International Project när Ingenjörer utan gränser växer

Marlene Rosendal tillträder som ansvarig för internationella projekt på Ingenjörer utan gränser – ett viktigt steg för organisationen för att ytterligare stärka projektportföljen och internationella utvecklingssamarbeten.

“Jag ser detta som en fantastisk möjlighet att utveckla våra internationella aktiviteter och bidra med min erfarenhet i den spännande fas vi befinner oss i. Mitt mål är att vi ska fortsätta växa och skapa än mer hållbara samarbeten genom humanitarian engineering – både internationellt och nationellt”. Marlene har tidigare arbetat på SOS Barnbyar och ECPAT med internationella projekt och har en gedigen erfarenhet av strategiarbete och utvecklingssamarbeten.

Ingenjörer utan gränser är en volontärsdriven organisation som sedan 2007 arbetar med humanitarian engineering för att engagera, inspirera och förena människor till att tillsammans bygga en hållbar framtid. Ingenjörer utan gränser arbetar både i Sverige och runt om i världen med projekt som ämnar att stärka lokala samhällen på ett hållbart och långsiktigt sätt.