Hannah Matkala Berg – ny ekonomiansvarig hos Djurens Rätt

Vi välkomnar tillbaka Hannah Matkala Berg till Djurens Rätt! Hannah kom i juni tillbaka till Djurens Rätt efter sina ekonomistudier. Hon fick då börja på sin nya tjänst som ekonomiansvarig hos Djurens Rätt. Varmt välkommen tillbaka Hannah!

Hannah började sin resa inom organisationen för snart 15 år sedan, då hon deltog som volontär på vår sommarturné och var engagerad lokalt i sin hemstad Örnsköldsvik. Hon har haft flera roller inom organisationen, med fokus på att engagera ideella volontärer. Hon har jobbat som turnécoach, ansvarig för sommarturnén och volontärsamordnare. Med tre års ekonomistudier i bagaget är hon nu redo att axla sin nya roll, som ekonomiansvarig.

”Det känns fantastiskt att vara tillbaka hos Djurens Rätt; som är den organisation jag både yrkesmässigt och ideellt spenderat mest tid och engagemang i under mitt vuxna liv. Det känns därför extra ärofullt att få axla rollen som ekonomiansvarig och få kombinera tidigare erfarenheter från organisationen med den nyvunna kunskapen från studierna.”