Delta i Nordens största konferens om givande och insamling!

Civilminister Ardalan Shekarabi talade på Insamlingsforum 2018

Vill du få koll på de senaste trenderna som har betydelse för insamling och givande, spana på nya insamlings- och kommunikationssätt, fylla på med ny kunskap från forskningen eller inspireras av andra och dela erfarenheter? Är du nyfiken på vad som kan påverka insamling och givande framåt? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

Insamlingsforum 2019 bjuder under 2 dagar på 4 plenumföreläsningar, drygt 25 parallella seminarier, 40-tal svenska och internationella talare, mer än 300 deltagare, 20 utställare och 1 festlig kväll med Årets Insamlare i 5 kategorier.

I år fyller vi dagarna med seminarier och workshops inom tre olika teman: Insamling&Kommunikation, Innovation samt Ledarskap. För dig som är generalsekreterare finns möjlighet att delta i GS-huset, ett eget spår under den första dagen. Den första dagen avrundas med en intressant panel under temat ”Vem ska rädda världen?” innan festmiddagen och priserna för Årets Insamlare delas ut. Programmets hålltider hittar du här. Det fylls löpande på med mer detaljer om föreläsare, seminarier och aktiviteter. Du kan också läsa mer och anmäla dig här.