Höstens utbildningar och evenemang – delta fysiskt eller på distans

Giva Sverige har ett fullspäckat utbildningsutbud under hösten. Alla våra utbildningar ges på plats i traditionella corona-anpassade klassrum. Nytt för i år är att du även kan välja att delta på distans om du föredrar det. Vi kommer att direktsända alla Giva Sveriges utbildningar online.

Din säkerhet kommer i första hand. Vi genomför alla utbildningar i anpassade lokaler vad gäller möjlighet att hålla avstånd, tvätta händer och begränsa antalet deltagare enligt rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten*.

Har du inte möjlighet att delta på plats kan du vara med online via direktsändningar oberoende av var du befinner dig. Du tar del av föreläsningen och deltar i de praktiska övningarna. För att delta online behöver du en dator med kamera och mikrofon samt en stabil internetuppkoppling.

När du anmäler dig till någon av våra utbildningar väljer du på vilket sätt du vill delta.

Giva Sveriges evenemang
I dag råder det förbud mot allmänna sammankomster med över 50 deltagare. De flesta av våra konferenser, rapportlanseringar och frukostar lockar betydligt fler personer än så. Vi genomför därför tillsvidare alla dessa evenemang online. 

Varmt välkommen till en kunskapshöjande och inspirerande höst. Jag ser verkligen fram emot att få se dig på våra utbildningar och evenemang! 

Eva M Torsson, Ansvarig utbildning och evenemang

* Vi följer myndigheternas rekommendationer och gällande regelverk avseende covid-19 och anpassar kontinuerligt genomförandet av våra utbildningar och evenemang i enlighet med dessa.  

Till kalendariet