Niklas Wykman talar på Civilsamhällets Finansforum

Finansmarknadsminister Niklas Wykman medverkar på Civilsamhällets Finansforum den 29 september som i år har fokus på en finansmarknad för civilsamhället och hur penningtvättslagstiftningen och arbetet mot våldsbejakande extremism inverkar på idéburna organisationers verksamhet.

– Det är mycket glädjande att Niklas Wykman kan medverka eftersom finansmarknadsfrågor, som till exempel betalningsinfrastruktur, regelverket mot penningtvätt och finansiering av terrorism och gräsrotsfinansiering, har stor inverkan på civilsamhällets organisationer, men kunskapen om det är låg både bland beslutsfattare, politiker och organisationsföreträdare, säger Charlotte Rydh, generalsekreterare Giva Sverige.

Civilsamhällets Finansforum är en mötesplats där ledning och styrelse i ideella organisationer får möjlighet att lyssna på och diskutera högaktuella frågor inom ledning, styrning och finansiering med experter, forskare och kollegor. Den femte upplagan av konferensen bjuder på en bred och kunnig grupp av föreläsare och medverkande från bland annat Nordea, Ekobanken, Trill Impact, Ekobrottsmyndigheten och Center mot våldsbejakande extremism.

Läs mer om Civilsamhällets Finansforum, de medverkande och anmäl dig här.