Vill du bidra till Patos som medlem i Redaktionsrådet?

Giva Sverige rollup. Foto: Malin Ekelund

Nu finns möjligheten att vara med i ett kreativt och givande sammanhang för dig som arbetar med kommunikation på någon av Giva Sveriges medlemsorganisationer: Patos redaktionsråd söker ytterligare en medlem.

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om insamling av gåvor i bred bemärkelse, engagemang och/eller ideell sektor och är intresserad av och uppdaterad på vad som händer och har betydelse för ideella organisationer. Du är duktig på att uttrycka dig skriftligt i längre format och är bekväm med att utföra intervjuer. Kanske skriver du redan idag för din organisations medlemstidning eller producerar innehåll för sociala medier eller webb.

Som medlem redaktionsrådet medverkar du på redaktionsmöten 2-3 gånger per termin. Där bidrar du med idéer och uppslag inför kommande nummer. Du åtar dig även att skriva 3-5 artiklar per termin.

Patos är Giva Sveriges nyhetsbrev om insamling av gåvor, givande och engagemang. Patos kommer ut varje månad och innehåller nyheter om civilsamhället, omvärldsspaningar, insikter, de återkommande vinjetterna ”Helt hypotetiskt” och ”Bakom kampanjen” – och mycket mer.

Som kompensation för din medverkan får du/din organisation en kostnadsfri plats per år á 1 dag vid någon av våra kompetenshöjande utbildningar.

Är det dig vi söker? Hör av dig till Amelie Furborg, redaktör för Patos, på amelie.furborg@gmail.com så snart som möjligt!

Läs mer om Patos, och kolla in senaste numret här: https://www.givasverige.se/patos/